Gastschrijvers

Heb je interesse om een keer een column voor ons platform te schrijven, neem contact met ons op, via ons e-mailadres info@vive-levenskunst.nl.

Bij Vive-Levenskunst hebben we oog voor alles wat met Levenskunst te maken heeft. Daarom verwelkomen we columns over geloof, filosofie, spiritualiteit, levenskunst en alternatieve levensvisies.Ook wat bijdragen kan dus! Hieronder vind je allerlei informatie over hoe je dat het beste kunt aanpakken.

Respectvolle omgang

Levenskunst in de breedste zin van het woord beschouwen wij als essentieel voor een waardevol leven. Om ruimte te hebben voor zoveel mogelijk ideeën en visies is het belangrijk om respectvol om te gaan met de denk- en leefwijzen van anderen en ieder in zijn waarde te laten. Dit is een van de weinige eisen die Vive-Levenskunst stelt, maar wel de belangrijkste.

Leesbaarheid

Om je ideeën over te dragen aan anderen, is het noodzakelijk dat jouw bijdrage goed leesbaar is. Mocht je hier toch problemen mee hebben, dan kan ons redactieteam je helpen.

Eisen die we aan je bijdrage stellen

  • Voorzien te zijn van een titel van maximaal 6 woorden, waarvan 1 het onderwerp van de tekst bevat.
  • Voorzien te zijn van een inleidende paragraaf die op de homepage kan komen, van maximaal 35 woorden.
  • 500 tot 1200 woorden lang te zijn.
  • Origineel te zijn. Stukken mogen niet zonder meer een herschrijving zijn van een stuk dat je elders gepubliceerd hebt.

Artikelen kun je insturen naar info@vive-levenskunst.nl. Ook voor verdere vragen kun je mailen naar dat adres.

, ,

Reacties gesloten.