Topmenu

Home

Vive-Levenskunst Magazine

Via deze site levert een twaalftal schrijvers maandelijks een column over hun interesse op het gebied van Levenskunst.

Wat is levenskunst en wat maakt jou tot een levenskunstenaar? Ieder geeft daar een eigen invulling aan. Voor de één is het, dat je met verwondering naar de wereld kunt kijken en naar alles wat zich daarin voordoet. Voor de ander gaat het erom dat je zoveel mogelijk zonder vooroordelen bent. Of dat je streeft naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Of dat je je inzet voor een betere wereld. Voor ons, schrijvers, is vooral van belang dat je bewust leeft. Dat je stilstaat bij en werkt aan je eigen levenshouding. Dat je je eigen levenswijsheid (her-)ontdekt en toepast in het dagelijks leven.

Vive-Levenskunst verzorgt publicaties en workshops

In de Agenda vind je workshops en trainingen over Levenskunst, die door leden van het schrijverscollectief worden gegeven. Mocht je in contact willen komen met de schrijvers om een workshops over hun thema te organiseren, stuur dan een mail naar de redactie van Vive-Levenskunst.

Sommige schrijvers zijn van plan a.d.h.v. hun columns een boek te publiceren. Dit gebeurt via de uitgeverij Impromptu-Vive. Zo verscheen eerder bij deze uitgeverij het boek ‘Leven als een levenskunstenaar‘. Dit boek is een zelfontdekkingsreis. Het geeft je praktische inzichten over wat je nodig hebt wanneer je op een dood spoor in je leven bent aangekomen, en hoe je tot een authentieke wending kunt komen die voldoening en vreugde geeft.